ЗАЩО КАЧЕСТВОТО ВСЕ ПАК СИ СТРУВА

ключови думи: koemmerling, PVC и AL дограма, Входни врати, Кьомерлинг 76 АД, безпрофилно остъкляване

КАЧЕСТВОТО ВСЕ ПАК СИ СТРУВА!

       И друг път е ставало дума за старата английска поговорка, че обикновено човек не е толкова богат, че да купува евтино.

Това може би не важи в най-голяма степен, когато става въпрос за малоценни и малотрайни предмети. В такива случаи човек и да загуби, не губи много и с малки усилия може да възстанови необходимия предмет или продукт.

Не така обаче стоят нещата, когато става въпрос за дограма. Когато се вземе решение за смяна на прозорците в едно жилище е ясно, че това първо не е евтино и второ, става дума за малко или повече дългосрочна инвестиция. В този случай не е толкова лесно, при положение, че е закупен продукт, който е под очакванията или не изпълнява функциите си, да се  смени или "поправи". Човек се принуждава или да се задоволи с по-ниското качество, или след кратко време да направи нова инвестиция за същия продукт.

Един английски икономист съветва, че "не е разумно да се заплаща твърде много за даден продукт. Още по-лошо е обаче, когато се плаща прекалено ниско. В първия случай човек губи малко пари, но това е всичко. Във втория обаче, съществува рискът да се загуби всичко, ако закупеният предмет не може да изпълни очакваните функции".

Истината е, че законите на икономиката не позволяват за малко пари да се получи висока стойност.

В такъв случай, ако човек е готов да поеме риска от пълна загуба при приемането на най-ниската оферта и след това да плати за същото още веднъж, той има достатъчно средства за да си позволи по-доброто от самото начало.

Юнипласт ООД е фирма, която произвежда и предлага висококачествени продукти.

Профилните системи на Кьомерлинг- Германия са известни не само в България, но и в света като едни от най-качествените, които се намират на пазара.

С дългогодишния си опит в производството на дограма и с висококачественото си оборудване, с най-точни и прецизни машини, с компютърно управление, продуктите на фирмата напълно отговарят на най-високите очаквания, които биха могли да се предявят към тях.

Доверете се на качеството!

Доверете се на Юнипласт ООД!

   

  система 76 АД         входна врата             входна врата 76       парапети от метал и стъкло

София, май 2018 г.