СВОДОВЕ И АРКИ С ШЕСТКЕМЕРНА ДОГРАМА НА КЬОМЕРЛИНГ 88+

ключови думи: 5-камерна система, 88 Плюс, KÖMMERLING, PVC дограма, Кьомерлинг 88 Плюс, ПВЦ профили, Кьомерлинг, архитектурно решение, дограма от кьомерлинг, юнипласт, огъвки, сводове, сводести прозорци, красива архитектура

ШЕСТКАМЕРНИ ОГЪВКИ, ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ.

                                    Огъването на шестакамерния  PVC профил на Кьомерлинг - 88+ вече не е проблем за България. Остъкляването на тази красива и уникална по своята стабилност архитектурна конструкция вече става възможно и с най-съвременните профили в областта на прозоречната индустрия - шесткамерните.

Наред с възможността за огъване на петкамерните PVC системи на  Кьомерлинг, отскоро Юнипласт ООД раpполага с необходимите инструменти и оборудване за огъване и на прозоречни профили за системата 88+ - шесткамерна, със средно уплътнение.. 

Фирмата е в състояние да огъва, както бели така и цветни PVC профили от посочените системи.

Мининмалните радиуси за огъване на полукръг започват от 500 мм за неотворяема и 600 за отваряема позиция.

Евентуални по-малки радиуси  се огъват като части от окръжността  - сегменти.

Наред с оборудването, Юнипласт разполага и с необходимите опит и експертиза за изработването на този вид сложни по форма и функционалност архитектурни конструкции.

По този начин колективът на фирмата дава своя принос за разнообразяването и разкрасяването на архитектурата в градската среда.

Заповядайте, няма да ви разочароваме.

София, март 2013 г.