НЕМСКА ОКАЧЕНА ФАСАДА "ГУТМАН" В ПРОДУКТОВАТА ПАЛИТРА НА ЮНИПЛАСТ

ключови думи: алуминий, алуминиеви профили, алуминиева дограма, архитектурно решение, вертикално остъкляване, нови продукти, окачени фасади, продукти юнипласт, продуктова гама, юнипласт, цени за дограма, топлозащита, технически данни, топлоизолационни качества

НОВ ПРОДУКТ В ПРОИЗВОДСТВЕНАТА ПАЛИТРА НА ЮНИПЛАСТ.

Максималното задоволяване на потребностите на клиентите ни е на едно от първите места в списъка на приоритетите на Юнипласт.

Често, наред с ПВЦ дограмата, която е основният продукт, с който фирмата е известна на пазара, се търси и окачена фасада за определени части от сградата. Независимо, че изработката на продукти в тази област е възможна и от ПВЦ, все пак тя си остава основно място заемано от алуминиевите и стъклени системи.

Водена от тези съображения Юнипласт започна проучавнето и усвояването на качествена, ефективна в топлоизолационно отношение и премлива ценово алуминиева система за окачени фасади.

Оказа се, по наше виждане, че между най-добрите образци, според изброените показатели се нарежда немската система на фирма GUTMANN.

Капачковите системи на "Гутман"  F50+ и F60+ съчетават в себе си съвършен дизайн, богатство и завършеност на системата, простота на изработка и монтаж. И всичко това на много добра цена.

Изработката и монтажът на окачени фасади е една от най-отговорните дейности в изработването на архитектурни конструкции. Толкова по-високи са и изискванията за надеждност и задълбочен подход в работата.

Още с проектирането и подготовката на материалите за работа се предвиждат и разработват всички необходими датаили, изчислява се статиката и ветровите натоварвания, на които фасадата трябва да отговаря, устойчивостта на проливен дъжд и плътността на фугите.

Всички елементи на системата идват окомплектовани от Герамния и не се допускат никакви "икономии" на неправилните места. Елементите за захващане са надеждни, използват се само винтове и други укрепващи материали от неръждаема стомана. Предвиждат се надеждни начини за отводняване и компенсиране на линейните разширения.

Разбира се, системата Гутман е сертифицирана според всички изисквания в тази област в Европейския съюз.

Накратко - желаещите да получат един качествен и надежден продукт, изработен според немските старнадрти и изисквания, отговарящ и на най-взискателните архиектурни изисквания могат да разчитат, че на пазара има такъв продукт. Естествено в цялата цветова гама по RAL. И то на добра цена!

Пробвайте ни!

''

''