БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2012

ключови думи: 88 Плюс, koemmerling, PVC дограма, PVC врати и прозорци, RollaPlus, staklopaket, Интер Експо Център, Кьомерлинг 88 Плюс, ПВЦ дограма в България, Фасади, алуминиева капачка, дограма от кьомерлинг, дървесни видове, продуктова гама, премиум класа, слънцезащита, строителна седмица, противонасекомни мрежи

От 14 до 17 март т.г. в Международния изложбен център /IEC/ в София ще се проведе поредното издание на Изложението Българска Строителна Седмица.

За пореден 12 път, въпреки кризата и трудната ситуация в строителството като цяло, в изложението ще участва и Юнипласт ООД.

Верен на традициите си в това отношение, Юнипласт ще покаже новости и актуални моменти от развитието на производствената си гама.

Новост не само за България, но както се оказва и за европейския пазар ще бъде вградената външна алуминиева ламелна щора, тип венецианска. Продуктът е съвсем нова разработка на Кьомерлинг под наименованието Raffstore и предстои да бъде показана на международното прозоречно изложение в Нюрнберг - Германия в края на март т.г. Но у нас тя се показва седмица по-рано.

За изработката на щората се използват елементи на познатата вече от няколко години на българския пазар щора на Кьомерлинг Vari Nova. За българския пазар щората ще се комплектова в сътрудничество с фирмите Инфреса и Ниралекс, които предоставят щоровия комплект. Цялата щора съчетава в един елемент слънчевата с противонасекомната защита, като противонасекомната мрежа би могла да се дооборудва във всеки един момент, дори и след монтажа на прозоречния елемент с щората.

Нов момент в производствената гама на Юнипласт и е окачената фасада Gutmann, с която  фирмата страртира на това изложение. Мострата на фасадата ще бъде комплектована също с елемент на слънцезащита - щора тип скрийн-роло.

Ще бъде показана и мостра на прозорец от шест/седемкамерната система на Кьомерлинг 88 плюс, с троен стъклопакет, във вариант бяла, с алуминиева капачка от вън, в цвят рустикален дъб.

Юнипласт любезно кани всички свои настоящи и бъдещи клиенти и приятели да посетят изложението и лично се запознаят с новостите и традиционните продукти на фирмата.

Заповядайте! Щанд А2 в зала 2. Както обикновено!