EuroFutur Classic и Еlegance

ключови думи: ПВЦ, Кьомерлинг, EuroFutur Classic, Еlegance, ПВЦ профили, стъклопакети

В продължение на традицията на „Кьомерлинг” в предлагането на ПВЦ системи с външна алуминиева капачка, вече и на българския пазар на ПВЦ профили активно се предлага системата на алуминиева капачка, предназначена за петкамерните системи EuroFutur Classic и Еlegance.

Системата профили с алуминиева капачка позволява предимствата на ПВЦ дограмата по отношение на топлоизолация и здравина да се съчетаят благоприятно с някои от показателите на алуминиевите системи.

Така например става възможно оцветяването във всички цветове по системата RAL. По такъв начин, при оформянето на фасадите е възможно да се получи еднаква визия в случаите когато присъства алуминева окачена фасада или еталбонд.

Наред с това алуминевата капачка подобрява в известна степен показателите за статика на ПВЦ дограмата.

Би могло да се говори и за допълнително подобряване на топлоизолацията на ПВЦ профилите. Част от топлината при слънчевото греене се поема от алумниевата капачка, между която и ПВЦ профила има допълнителна въздушна камера-изолатор.

Като към горното се добави красивият дизайн и простотата на работа с новите профили, вариантът на ПВЦ дограма с алуминиева капачка се превръща в реална възможност за все по-вискателния пазар на дограмите.

Може да потърсите ПВЦ дограма „Кьомерлинг” с алуминиева капачка в изпълнение на „Юнипласт” ООД – www.uniplast-bg.com