УЧАСТИЕ НА ЮНИПЛАСТ В ПРОЛЕТНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА

ключови думи: KÖMMERLING, UNIPLAST, Входни врати, Кьомерлинг 88 Плюс, Фасади, балконска врата, блокове, врати, входни врати, дограма за блокове, дограма от кьомерлинг, дървесни видове, естетически изисквания, изискавания, изолация

 УЧАСТИЕ НА ЮНИПЛАСТ В ИЗЛОЖЕНИЕТО БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА

     От 8 до 12 март т.г. в Международния изложбен център ще се състои 11-то поредно издание на Изложението Българска Строителна Седмица.

ЮНИПЛАСТ ООД за юбилееен 10 път ще участва със свой щанд и мостри, с които ще покаже на своите потенциални частни и корпоративни клиенти възможностите си да задоволи и най-взискателните очаквания в областта на прозорците, вратите и архитектурните конструкции от ПВЦ за строителството. (зала 2, щанд 2А)

Ще бъде показана мостра от най-новата прозоречна 6-7 камерна система на "Кьомерлинг",  88+, която е с показатели за топло- и шумоизолация, както и със здравина и надеждност далеч надвишаващи всички съществуващи досега продукти от този тип. По тези показатели 88+ е в състояние да покрие и изискванията за пасивна къща, за което са налице и съответните сертификати.

Ще бъде показан вариант на системата в цвят бял, с алуминиева капачка от външната страна, в цвят рустикален дъб. Мострата ще демострира възможностите за съчетаване на алуминиеви окачени фасади с ПВЦ дограма в жилищната част на сградите, с еднаква визия от външната страна.

Ще бъде показана също така мостра в двустранно фолиран цвят златен дъб, с арка в горната си част. Юнипласт е една от малкото фирми разполагащи със собствена база за огъване на ПВЦ профили по зададен размер.

Ще бъде показана и мостра на балконска врата в цвят античен дъб, актуален цвят в последно време, съчетана с неотваряема част, с неправилна форма. Целта е да се демнстрира възможността за изработка на всякакъв вид неправилни форми, които ще съответстват на всички възможни архитектурни решения, главно за еднофамилни къщи, но и за подпокривни пространства на жлищни сгради.

Друга мостра ще бъде тази на входна врата  и тя ще покаже възможностите и предимствата на такъв вид врата, особено за жилищни сгради и еднофамилни къщи, от ПВЦ. Освен, че са здрави, надеждни и добре топлоизолирани, входните врати от ПВЦ могат да бъдат и много красиви - с декоративни панели и орнаменти и в различни дървесни цветове и цветове по RAL. Термоизолираният праг от долу допълнително подобрява комфорта, шумо- и прахоизолацията, а така също и външния вид. Сигурността на вратите се гарантира от здравото окачване и многоточковото заключване в различни варианти.

Показаната на изложение входна врата ще бъде с вграден контрол на достъпа, позволяващ отварянето на вратата с електронен чип.

ЮНИПЛАСТ приветства всички гости на изложението и ще се радва на посещение на своя щанд, за подробни и задълбочени разговори по всички въпроси касаещи въпросите свързани с дограмата и всичко около нея.

ЕКИПЪТ НА ЮНИПЛАСТ