БЕЗПЛАТЕН АРГОН В СТЪКЛОПАКЕТА - ПРОМОЦИЯ

ключови думи: 5-камерна система, EuroFutur Classic, ПВЦ дограма в България, Кьомерлинг 88 Плюс, енергийна ефективност, топлозащита, топлоизолационни качества, топлоизолация, топлопреминаване, трислоен пакет, троен стъклопакет, флоатно стъкло, шумоизолация, цена pvc, цена на дограма, съвременни тенденции

БЕЗПЛАТЕН АРГОН В СТЪКЛОПАКЕТА!

                           Предвид настъпването на новия строителен сезон 2012 г. Юнипласт излиза с актуална ПРОМОЦИЯ за базплатно поставяне на газ аргон в стъклопакетите на дограмата, която предлага. При стойност на поръчката над 1000,- лв. поставянето му е напълно безплатно, а в поръчка до тази стойност, екстрата ще бъде калкулирана на символичната цена от 1 лв. на м2.

Газът аргон е инертен газ, по тежък от въздуха и с по-добри топлоизолационни свойства от него. Поставен в стъклопакета, който съставлява 75-80 % от площта на дограмата, той подобрява нейния общ коефициент на топлопреминаване. Газът аргон е най-разпространеният инертен газ, който се използва с тази цел, не само у нас, но и по света.

Подобряването на коефициента на топлоизолация само от аргона не е много голямо - възлиза на ок. 0,1 W(m2/K), но в съчетание и с другите мерки, които могат да се предприемат в тази област - използване на многофункционални, соларни или други видове стъкла, които могат да се вложат в стъклопакета, лепенето на стъклопакета в рамката и др. влиянието става значимо.

То се отразява вече  чувствително, когато се използва троен стъклопакет, при което с газ аргон се пълнят и  двете камери на пакета. Тройният стъклопакет е стандартен за 6-7 камерната дограма предлагана от Юнипласт - Кьомерлинг 88+.

С тази мярка Юнипласт отговаря и на съвременните тенденции в модерното строителството за енергийна ефективност и на мерките за нейното подобряване.

Формулата е проста - качествена дограма, с качествен стъклопакет = висока удовлетвореност на потребителя.


София, 1.04.2012 г.