88+ иновативна, красива, функционална

ключови думи: Кьомерлинг 88 Плюс, ПВЦ дограма в България, ПВЦ профили, актуално за кьомерлинг, алуминиева капачка, архитектурно решение, дограма от кьомерлинг, дървесни видове, елегантен дизайн, стъклопакет, трислоен пакет, троен стъклопакет, пасивна къща

СПЕЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА СИСТЕМАТА  КЬОМЕРЛИНГ 88 +.

 

KÖMMERLING 88 plus е нова профилна генерация с оптимална дълбочина на профила 88мм, с модерен дизайн и перфектни пропорции. Една високоефективна топлозащитна система със средно уплътнение и 6 камери. Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добра защита срещу проливен дъжд или силен напор на вятъра.

 

Иновативното уплътнение във фалца има ефекта на допълнителна топлозащита. Дебелината на стъклопакета варира от 24 – 52мм.

Благодарение на по-добрата статика могат да се реализират и по-големи от досегашните прозоречни крила.

Дори в стандартно изпълнение новата система отговаря напълно на изискванията за нискоенергийна къща. Тя се изпълнява и във вариантите с алуминиева капачка, AluFusion и „пасивна къща“. Uf-стойностите се движат според решението в диапазона 1,0 до ≤0,8 W/(m²K).

Това позволява едновременно и голяма свобода на формите и разцветките при намиране на архитектурно решение, базирана на възможностите за фолиране в стандартни и дървесни декори или с алуминиева повърхност.

Интелигентната цялостна конструкция на новата система завишава в необичайна степен отчетените стойности по отношение на топло- и шумоизолацията, на сигурността и икономическата целесъобразност.

Системата е за пример и в екологично отношение: марката KÖMMERLING е първият значим производител на прозоречни профили в световен мащаб, който наред с рециклираните материали, при производството си влага в „прясната“ смес изключително и само безоловно ПВЦ със „зелени“ стабилизатори на калциево-цинкова база.

СИСТЕМА 88+ С АЛУМИНИЕВА КАПАЧКА

За системата Кьомерлинг 88+ вече е изцяло разработена и възможността за поставяне на алуминиева капачка от външната страна. Предимството на тази възможност се състои в това, че по този начин се съчетават добрата топлоизолация, която предоставя дограмата от ПВЦ по принцип и още повече на тази система, с възможността за постигане на еднакъв външен вид, когато дограмата се поставя наред с алуминиева окачена фасада например. Алуминиевата капачка може да се оцветява във всички цветове по системата RAL.

 

СИСТЕМА 88+ ЗА ПАСИВНИ КЪЩИ

Освен за нормална дограма, системата 88+ е разработена и сертифицирана и във вариант за Пасивни къщи.  Изработени по съответен начин и със съответен стъклопакет, прозорците от тази система отговарят напълно на изискванията за пасивна къща.

ЮНИПЛАСТ има технологичната и теоретична готовност за изработване на такъв вид дограма като по този начин е готов да отговори и на най-новите тенденции в областта на строителството.

Сваляне