ПРОДАЖБА НА ДОГРАМА ПО ИНТЕРНЕТ

ключови думи: 5-камерна система, 88 Плюс, ISO 9001:2000, koemmerling, Кьомерлинг, Кьомерлинг 88 Плюс, ПВЦ профили, ПВЦ дограма в България, онлайн търговия с прозорци, дограма от кьомерлинг, дървесни видове, мнение от специалист, надеждни, най-високо качество, най-успешни системи, продукти юнипласт, продуктова гама, профилни системи

ЮНИПЛАСТ СЕ ВКЛЮЧВА В ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯТА.

Разрастването на онлайн търговията в света е трайна тенденция през последните години.

Макар и малко по-специфична, онлайн търговията с ПВЦ дограма също е възможна, особено за хора, които имат опит в областта, уверени в това което искат и в уменията си да се справят сами, и не на последно място - искат да спестят някой лев.

Поръчките се приемат по интернет или по телефон/факс.

След изработката им по Ваши размери, готовите продукти ще стигат до вас опаковани с Еконт, Спиди или друга куриерска фирма, особено ако има предпочитания. Необходимите монтажни материали ще бъдат включени в пратката.

Ако не сте уверени във вземането на размерите, наш специалист ще Ви обясни по телефона как се прави това. Ако и това не е достътъчно, представител на Юнипласт ще дойде на място и ще помогне. Разбира се, срещу минимално заплащане.

А ако не сте уверени и в монтажа, тогава ще премине към нормална поръчка в Юнипласт, при която цялата услуга ще бъде поета от представители на фирмата.

Най-пълно бихте могли да се запознаете с продуктите, които предлагаме на сайта ни www.uniplast-bg.com.

В следващите редове и скици накратко представяме основните системи и водове профили, които предлагаме.

Показани са и най-често търсените цветове, освен бялото, както и възможните начини на отваряне на прозорците и вратите.

Основните профилни системи, с които работи Юнипласт са тези на немския производител Кьомерлинг.

За тези които не знаят, Кьомерлинг е част от групата Профайн, предлагаща и други марки профили, и е най-големият производител на ПВЦ прозоречни системи в Европа. Марката Кьомерлинг се счита за една от най-качествените системи в бранша и такава, която гарантира дълга и безпроблемна експлоатация на закупените прозорци, врати, витрини и т.н.

Юнипласт, от своя страна е една от най-старите фирми за ПВЦ дограма на българския пазар и е оторизиран производител на прозорци Кьомерлинг. Сертификацията по ISO 2001, модерното оборудване и квалифицираният състав  са гаранция за високото качество, с което фирмата е известна.

Следват основните системи, обработвани от Юнипласт :

- ЕВРОФУТУР КЛАСИК - петкамерна,70 мм, с класически скосени форми

- ЕВРОФУТУР ЕЛЕГАНС- петкамерна,70 мм, със заоблени форми

- 88 + - шесткамерна, с допълнително средно уплътнение и строителна ширина 88 мм

Най-търсените цветове, освен бялото са дървесните видове - златен дъб, орех и махагон, а каталогът с цветове на Кьомерлинг съдържа над 40 цвята и вида фолиа, които могат да се поръчват, но срокът и условията на доставка са различни.

''''''

                         Елеганс                                     Класик                                                     88+

''''

         плъзгане Преми лайн                                                           цвят златен дъб

''              ''

цвят орех                                                                          цвят махагон