КРАСИВИ ВХОДНИ ВРАТИ ОТ ПВЦ ЗАВИНАГИ!

ключови думи: Кьомерлинг, ПВЦ профили, алуминиева капачка, врата за дома, врати, врати и прозорци, входни врати, дизайнерски врати, дървесни видове

ВХОДНИ ВРАТИ ОТ ПВЦ.

Ето, че дойде ред и на входните врати изработени от ПВЦ профили и материали.

От много гледни точки това е вратата, която ще задоволи максимален брой изисквания и желания.

Тя е здрава и надеждна. Като заключване на нея могат да се вградят всички възможни системи за сигурност - от многоточково заключване до най-съвременни системи на четци на карти, на пръстови отпечатъци, на ириса на окото и т.н.

Вратата е много добре уплътнена и удобна за ползване - с нисък праг и надеждно отвеждане на евентуално проникнала влага. През нея никога няма да премине прах или да усетите вятър. Традиционно ПВЦ-то като материал гарантира отличната топлоизолация.

Възможностите за пълнеж на вратата също са многобройни. Вариантите включват декоративни пана с различен дизайн, какато и дизайнерски решения според индивидуален проект.

Вратите разбира се могат да бъдат съчетани с цвета на останалата дограма, с цвета на фасадата или оформянето на входа на къщата и т.н. Цветовата гама е близо до неограничената -  както в бял цвят, така и в множество дървесни видове. А възможността за използване на алуминиева капачка от външна страна на профила позволява решения в повече от 300 цвята (цветовете по системата RAL)

И накрая най-важното - вратата е на практика вечна - тя няма да провисне, да се изкриви или изметне, няма да промени цвета си, с десетилетия няма да изисква никаква сериозна подръжка. Надеждният обков гарантира дългогодишната й безпроблемна експлоатация.

Обърнете се към нас да обсъдим възможните варианти и за Вашата входна врата.

Декември 2010

Юнипласт

ВХОДНА ВРАТА С ПОЩЕНСКИ КУТИИ И КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА /С ЧИПОВЕ/

''

 

ВХОДНА ВРАТА ОТ PVC ПРОФИЛИ, ДЕКОРАТИВНА ДРЪЖКА, С ПОЩЕНСКИ КУТИИ

ВХОДНА ВРАТА С ПОЩЕНСКИ КУТИИ

ВХОДНА ВРАТА НА ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА

''

ЛЪЧЕЗАЩИТНИ ВРАТИ С ОЛОВНО ФОЛИО ЗА РЕНТГЕНОВИ ОТДЕЛЕНИЯ

''