НОВА ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА PREMIVENT НА KÖMMERLING

ключови думи: KÖMMERLING, PremiVent, PVC дограма, Кьомерлинг, вградени прозорци, влага, енергийна ефективност, интериорни решения, конденз, мухъл, най-успешни системи, нови продукти, новости

НОВО! НОВО! НОВО! НОВО! НОВО!

 

Вентилационна система PremiVent на Кьомерлинг

 

Борбата с конденза и плесените на нов етап.
 

                          От началото на тази година Kömmerling „пусна на пазара” концептуално нова разработка на вентилационна система  за жилища снабдени с ПВЦ дограма. Системата PremiVent (High-End) е с интегрирано регенериране /възвръщане/ на топлина от 80 % в процеса на вентилация.

            Този модерен вентилационен модел беше отличен с Наградата за Продуктова новост 2011 г. от Федералната комисия за обновяване на стари сгради на Федерална Република Германия /BAKA e.V/ още преди въвеждането му на пазара.

            Лесният монтаж при подмяна на прозорците спестява скъпото основно саниране и е изключително подходящо както при модернизиране, така и при ново строителство.

            При номинален обмен на въздуха от 45 m³/h PremiVent постига регенериране на 80 % от топлината  и на 60 % от влагата.  По този начин се постига здравословен климат в дома и по-добър жилищен комфорт.

             Борбата с конденза и развитието на плесени в жлищата се поставя на значително по-високо ниво. Постига се постаянен приток на свеж въздух и регулиране на нивото на влажността, посредством което не се допуска зараждането на мухъл и плесени. Другият положителен ефект е, че не се допуска охлаждане на помещението, в което работи вентилационната система, а от там и повишаване на разходите за отопление през зимния сезон.

              За повече информация се свържете с нас на телефоните или на електронната поща на ЮНИПЛАСТ.

Виж проспект: http://www.koemmerling.de/ecomaXL/admin/pm/get_blob.php?name=20872801364d23325514a20