НОВИ ЦЕВЕТОВИ РЕШЕНИЯ ПРИ КЬОМЕРЛИНГ И ЮНИПЛАСТ

ключови думи: 5-камерна система, 88 Плюс, KÖMMERLING, PVC врати и прозорци, ПВЦ дограма в България, ПВЦ профили, актуално за кьомерлинг, архитектурно решение, градски пейзаж, дизайнерски врати, дизайнерски решения, дограма от кьомерлинг, дървесни видове, дърво, еталбонд, интериорни решения, качествена дограма, нови дограми, нови продукти, нови оферти, премиум класа, продуктова гама, цветни фолия, цветови варианти, цетове металик

 

Цветовите решения, постигани с едностранно и двустранно фолиране на ПВЦ профилите при Кьомерлинг - Германия са разнообразни, с  включени множество цветове и дървесни декори.

Осем са старндартните цветове, между които златен дъб, орех, махагон и някои други, които се намират на склад по всяко време и сроковете за доставка за тях са най-къси. Най-добри са и ценовите им нива.

Освен тези цветове, целият цветови каталог на Кьомерлинг включва над 40  фолия, някои от които едноцветни, с гладки или набраздени повърхности,  многобройни дървесни видове, включително най-екзотични.

От началото на 2012 година,  в цветовата палитра на фирмата бяха включени и редица фолия, тип металик, които идеално подхождат за съчетаване с облицовки от еталбонд или с фасади от алуминиеви профили в подобен цвят.

Разбира се, всички тези фолия са от нов съвременен тип, устойчиви на високи температури и на ултравиолетово излъчване. Т.е. подходящи без ограничения и за климатичните условия в България. Фолията могат разбира се да се използват при всички профилни системи на Кьомерлинг - петкамерни, шесткамерни, всички плъзгащи системи и другите продукти на фирмата.

Поредната новост на Кьомерлинг, от началото на този месец, са нови две възможности за цветови решения в областта на ПВЦ дограмата:

- първата - едностранно фолирани профили само от вътрешната страна на профила. Стандартните решения за едностранно фолирани профили досега включваха фолиране само от външната страна - за уеднаквяване на цвета на прозорците по фасадата. В същото време се запазваше белият цвят на профилите от вътре на помещението.

Сегашното решение позволява всякакви възможности за интериорни цветове на прозорците, с фолията, включени в коталога на Кьомерлинг - стандартни и нестарндартни.

- второто ново решение, което се предлага за първи път при фолирането на ПВЦ профили е възможността за фолиране в два различни цвята (BiColor solutions), от външната и вътрешната страна на профила. И в това отношение са възможни решения с всички цветове, налични в цветовия каталог на Кьомерлинг.

Не е изненада, че сроковете на доставка на профилите, при които се използват двете нови решения за цветово оформяне са малко по-дълги от обикновеното при Кьомерлинг.  Но и залогът и далеч по-висок.

Както обикновено, новостите в прозоречната индустрия първи идват при Кьомерлинг!

Както обикновено, Юнипласт е първи на пазара, който е в състояние да предложи новите решения и  да оттласне още по-далеч границите на възможностите за дизайнерски решения в областта на интериора.