Нови фолия на Кьомерлинг - вече и в цветове металик

ключови думи: цетове металик, KÖMMERLING, PVC дограма, Кьомерлинг, дизайнерски решения, 88 Плюс, ПВЦ дограма в България, Фасади, актуално за кьомерлинг, архитектурно решение, елегантен дизайн, окачени фасади, еталбонд, продуктова гама, профилната система, цветни фолия, цветови варианти

    

Отскоро в продуктовата палитра на немския производител на ПВЦ профилни системи "Кьомерлинг" се предлагат и фолирани профили в цветове "металик".

В цветовете "сребро металик", "платина металик", "кварцово сиво металик" и "антрацитно сиво металик", едностранно и двустранно фолирано, се предлагат профилите от шест-седемкамерната профилна система на Кьомерлинг, "88 плюс".

Освен че изглеждат уникално и красиво и за самостоятелно приложение, профилите фолирани в тези цветове са много подходящи и при използването им в съчетание с окачени фасади от алуминий или облицовки от етелбонд, които се използват при съвременното оформяне на фасадите на сградите или на части от тях.

При запазване на предимствата на ПВЦ системите по отношение на топлоизолацията, функционалността и цената, се преодолява и оптическата разлика между двата вида материал и те могат да "съжителстват" безпроблемно.

Новите времена изискват нови решения! Успехът с Юнипласт е гарантиран!